OGLAS

Arming d.o.o.

Savska bb - Železnik

Arming doo

Dobrodošli na naš profil poslodavca na sajtu klikdoposla. 

Predstavljamo vam Preduzeće Arming doo, porodičnu firmu sa tradicijom dugom preko dve decenije. Osnovani 1998. godine, započeli smo kao skromna armiračnica, naoružani znanjem i velikim ambicijama. Kroz godine, uspešno smo širili naš obim proizvodnje i mrežu poslovnih partnera.

Naš ponos leži u učešću u izgradnji brojnih objekata, gde smo značajno doprineli kvalitetom i poštovanjem rokova. Specijalizovani smo u nekoliko ključnih oblasti:

  1. Proizvodnja i ugradnja behaton ploča i betonske galanterije, koristeći napredne vibrolivene i vibropresovane tehnike.
  2. Proizvodnja i ugradnja urbanog mobilijara, obogaćujući gradski prostor kvalitetnim i estetskim rešenjima.
  3. Proizvodnja pocinkovanih rešetki i gazišta, garantujući dugotrajnost i sigurnost.
  4. Obrada armature i armaturnih sklopova, pružajući precizne i pouzdane konstrukcije.
  5. Proizvodnja fert gredica, podižući standard u građevinskoj industriji.

Naglasak stavljamo na kvalitet, što potvrđuju i pridruženi ATESTI za sve naše proizvode. Postigli smo značajne prekretnice:

  • 2003: Usvojena tehnologija za behaton ploče i betonsku galanteriju.
  • 2010: Pokrenuta uspešna proizvodnja urbanog mobilijara.

Naša vizija je da ostanemo pouzdan partner u građevinskoj industriji, kako za one koji grade sopstveni dom, tako i za objekte namenjene tržištu. Razumemo važnost kvaliteta, cene i tačnosti isporuke. Upravo zato nudimo povoljne cene, pouzdanu isporuku i provereni kvalitet.

Za više informacija o našim proizvodima, uslugama i aktuelnim poslovnim prilikama, pozivamo vas da posetite našu stranicu sa aktuelnom ponudom poslova na sajtu klikdoposla.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima